Maulets s'adhereix al Fòrum Social Mundial d'Elx

El Fòrum Social Mundial es posà en marxa a Elx ahir, divendres 25 de Gener, amb la primera reunió de Moviments Socials.
La lluia contra el capitalisme, el colonialisme, el neoliberalisme i el patriarcat són eixos bàsics d'aquest fòrum; que parteix de la pluaralitat, la diversitat, i la riquesa d'alternatives per fer front a aquestes problemàtiques que generen precarietat, violència, explotació, pobresa, fam, destrucció del territori i del medi ambient, la negació dels drets dels pobles i dels drets humans.

A la reunió tinguérem ocasió de compartir espai amb diversos col·lectius de la ciutat: Margalló Ecologistes, l'Assemblea de dones d'Elx, Carrers del Món, Elx antifeixista, l'Associació de Veïns Barri Obrer d'Altabix, Moviment Ciutadà d'Elx, Grup Antimilitarista Tortuga i la Mesa Internacional de Solidaritat amb les Víctimes de crims d'estat a Colòmbia.

Per la seua banda, l'assemblea de Maulets remarcà la necessitat de coordinació entre els diferents col·lectius de la comarca, i proposà mantindre reunions periòdiques amb la finalitat de seguir treballant més enllà dels actes programats properament.

La pròxima convocatòria del Fòrum tindrà lloc el proper Divendres, 1 de Febrer al Casal Jaume I d'Elx a les 20:00 hrs.
Serà una xarrada-col·loqui:
ESTATS I CIVILITZACIONS EN UN MÓN GLOBALITZAT
A càrrec de Jaime Pastor, llicenciat en Sociologia, professor de Ciències Polítiques en la UNED i autor de diversos llibres.