300 € per un mural? democràcia on?

Des de l'Assemblea d'Elx de Maulets rebutgem la multa de 300 € que ens imposa l'Ajuntament, format per PsoE i Compromís per Elx (coalició d'Inciativa i Bloc), per haver fet un mural commemoratiu la diada del 25 d'Abril.

Anunciem que hem recorregut aquesta sanció política, que només s'entén com un pas més en l'estratègia dels partits que s'autoanomenen "progressistes" d'aturar els moviments socials mitjançant repressió i criminalització.

Concretament, assenyalem al regidor José Manuel Sánchez Asencio, qui signa com a responsable directe la resolució de la sanció administrativa. Hem de recordar que aquesta no és la primera vegada que patim els seus abusos i coaccions: l'intent de censura de l'acte antirrepressiu de solidaritat amb els joves alacantins Enric i Robe o la denegació del permís corresponent per poder celebrar la 3a Botifarrada contra la constitució, foren perpetrats per aquest mateix individu en estreta colaboració amb la policia local.

Des de Maulets, ens reafirmem en la certesa que les paraules buides dels polítics "progressistes" cauen pel seu propi pes quan, dia rere dia, van descobrint el seu vertader rostre. Un rostre repressor, censor i totalitari, tan botxí com la mateixa oposició al consistori.

Només el nostre compromís amb la lluita per aconseguir uns Països Catalans lliures i socialistes, esdevindrà el motor transformador que ens permeta avançar cap a una societat veritablement justa i igualitària.

La repressió no ens aturarà
Visca la Terra Lliure!!!