400 persones es manifesten a Elx contra el genocidi palestí

Unes 400 persones eixiren al carrer aquest dissabte, 17 de gener, per tal de mostrar la seua solidaritat amb el poble palestí i exigir la immediata cessació de l'ofensiva militar israeliana.
La manifestació, que fou recolzada per diverses organitzacions i col·lectius, començà a les 12 a la plaça de l'Algeps; en el transcurs de la mateixa, a la passarel·la del Mercat, Maulets despenjà una pancarta que enunciava “Palestina vencerà”. La manifestació clogué pocs metres més avant, amb un acte polític a la Plaça de Baix en què Andreu Castillejos animà a les assistents a boicotejar els productes i empreses amb interessos i inversions a Israel com Telefònica o Mc.Donald's, també membres de Ahmed Zarrouk pogueren explicar allò que està succeint a Gaza.

Des de Maulets volem recordar, una vegada més, la complicitat del govern espanyol en el genocidi, amb la postura hipòcrita i oportunista de recolzar tímidament les mobilitzacions alhora que manté estretes relacions amb el govern d'Israel i li exporta el mateix armament amb el qual ja ha segat la vida de 1.300 palestines. També denunciem als mitjans de comunicació del sistema, que han adoptat l'estratègia infame de repetir sistemàticament el discurs de criminalització de Hamàs -organització que als seus inicis fou impulsada pel propi govern israelià- per tractar de justificar la barbàrie.