Pintades contra el genocidi palestí a la seu del PsoE


El matí del 2 de Gener, ha aparegut marcada de roig la pancarta que penja de la seu del PsoE d'Elx, i a les persianes del local es podia llegir “Israel assassina PsoE patrocina”, a la seu de Joves Socialistes ha aparegut altra pintada “Moratinos sionista!”.

Res millor que les paraules del propi ministre d'exterior espanyol “España, modestamente, cual sea la situación, estará al lado de Israel” defineixen la política d'estat respecte el genocidi que perpetra Israel sobre la població palestina.
De què ens hem d'estranyar? La història de l'estat espanyol està farcida de massacres, d'opressió i d'ocupació de pobles, de terrorisme d'estat i de persecucions polítiques, i els seus aliats sempre han estat i estaran les forces reaccionàries d'arreu. Ací no caben excepcions, sota el parany de la prudència diplomàtica sempre s'amaga el seu posicionament implacable envers tots els conflictes, donant suport als genocides: a Israel com als EUA, als governs titella de l'Amèrica Llatina, a la UE o a la mateixa OTAN.

Només les classes populars podran trencar el setge i enderrocar tots els murs per fer arribar la seua solidaritat als palestins i palestines, ara és de vital importància continuar amb les campanyes informatives de sensibilització, assenyalar els culpables i els seus còmplices, i boicotejar a Israel a tots els nivells; per a això, us encoratgem a participar de la concentració que tindrà lloc demà dissabte a les 12:00 h. a la plaça de la Muntanyeta d'Alacant, com de la resta de mobilitzacions que vagen convocant-se.

els Països Catalans sempre amb Palestina,
sempre amb els pobles en lluita!





+ Info:

Article del Comitè de Solidaritat amb la Causa Àrab que ens desvetlla algunes facetes ocultes de les relacions entre els estats espanyol i sionista que poden donar-nos respostes sobre l'actitud pro-israelí del govern observada als darrers anys: http://www.nodo50.org/csca/agenda08/palestina/arti205.html

Diferents articles a La Fàbrica sobre el que està passant a Gaza: http://www.fabrica.cat/index.php?option=com_content&task=blogcategory&id=25&Itemid=42