Desbanquen el PsoE del Consell de la Joventut d'Elx

Des de l'assemblea de Maulets d'Elx volem felicitar als i les joves del Casal d'Elx, que juntament amb moltes altres organitzacions juvenils de la ciutat, han pogut desbancar els Joves “Socialistes” de la presidència del Consell de la Joventut d'Elx, fent possible una situació inèdita a les institucions il·licitanes, totes elles copsades pel govern municipal.

Es tracta ara d'assumir la difícil tasca de transformar l'actual Consell de la Joventut al servei partidista del PsoE, en una ferramenta útil per al conjunt del jovent il·licità, aprofitant els recursos públics amb que compta per estimular la participació activa i l'autorganització, i des d'aquesta base treballar de valent en les necessitats urgents dels i les joves d'Elx en matèria d'habitatge, d'entorn natural i urbà, de precarietat laboral i estudiantil, d'alternatives d'oci, culturals i de formació, de desigualtats de gènere, entre d'altres. La nostra assemblea entenem que, tal i com ja ha manifestat, és aquesta la voluntat de la nova Comissió Permanent del CJElx, per això volem donar el nostre suport i encoratjar aquestes organitzacions de joves en la seua comesa.


Au jovent, via fora! que tot està per fer i tot és possible.



--------------------------------------------------------
Benvolguts/des companys/es,

Tenim la satisfacció d'informar-vos que en l'última Assemblea General Extraordinària del Consell de la Joventut d'Elx (CJElx), en què s'ha triat la nova comissió permanent, el resultat ha sigut el següent:
Dels 58 delegats inscrits, s'han emés 56 vots, dels quals hi ha hagut 3 abstencions, 20 vots en contra i 33 vots a favor de la candidatura a la nova permanent. Això vol dir que Marian Campello, membre de Joves del Casal Jaume I d'Elx, és des del 19 de desembre de 2009 la nova presidenta del Consell de la Joventut d'Elx. Estem vivint un esdeveniment històric. La nova etapa de dos anys en què treballarà la nova comissió permanent tractarà de donar prioritat a temes que afecten el jovent d'Elx com són l'ecologia, el mercat laboral, el foment de l'associacionisme entre la joventut, la participació i la transparència en el CJElx, http://www.cjelx.es/  la participació en les festes d'Elx... i a més a més, es treballarà fort per la nostra cultura i la nostra llengua. L'ús valent i el foment del valencià ha estat un dels temes pendents del CJElx des de fa temps i la nova permanent vol contribuir, entre altres coses, a fer que la nostra llengua, la llengua pròpia d'Elx, hi tinga més presència.

Joves del Casal Jaume I d'Elx estarà al costat de la nostra companya Marian Campello i al costat del CJElx per al que faça falta. Moltes gràcies a totes aquelles persones que han cregut i creuen en nosaltres.

Joves del Casal Jaume I d'Elx