Èxit en el primer acte de l'Assemblea de Maulets de Castalla

El passat 5 de març, va tindre lloc el primer acte de l'assemblea de Maulets de Castalla (l'Alcoià), l'acte de presentació va costar d'una xarrada sobre el llibre "Històries del paradís" (Bromera 2009) per part del seu autor, Xavi Sarrià (cantant d'Obrint Pas) juntament amb un company de l'assemblea de Castalla. Es va realitzar a l'institut IES Castalla (històricament IES Enric Valor) amb una molt bona acollida per part de la gent jove de la ciutat.
Després de l'exposició del nostre company i el Xavi Sarrià es va obrir torn de preguntes, i una volta finalitzat aquest el Xavi Sarrià va accedir a cantar una cançó invitat per un company de Maulets que li va oferir una guitarra per fer-ho, tancant així l'acte de presentació de l'assemblea de Castalla. En acabant, el Xavi Sarrià va signar els llibres de tota la gent que ho va sol·licitar. L'acte va aplegar més de 50 persones, la pràctica totalitat de gent jove,
cosa que va fer que es valorara molt positivament per part de l'Assemblea. També es van repartir octavetes a les assistents amb els objectius bàsics de la nostra organització, així com referències a la pàgina web o formes de contacte.
Des de l'Assemblea de Maulets de l'Alcoià vam donar suport a les nostres companyes i companys de la Foia de Castalla i esperem que puguem treballar juntes i junts a la comarca de l'Alcoià per un jovent que puga viure en llibertat i dignitat.
Pots veure més fotografies a la nostra web: www.maulets.org/alcoia .