Accions de protesta convoquen a l'1 de maig a Canals

Atacades seus bancàries, Servef i seus de partits polítics
Durant la setmana passada s’han realitzat en diverses localitats valencianes accions de protesta convocant a la manifestació que se celebrarà el proper dissabte 1 de Maig a la localitat de Canals (la Costera) i que està convocada per desenes de col·lectius juvenils del País Valencià.

Entre altres accions, destaquen les que s’han realitzat contra una oficina de la CAM a Elx, on es realitzà una pintada amb el lema <Culpables de la crisi>; les oficines del SERVEF de Llíria i Cullera, on es llançà pintura roja i es col·locà una pancarta o la pintada que es realitzà contra la seu de les juventuts del PSOE d’Elx .

Des del punt de vista dels Col·lectius Juvenils del País
Valencià els bancs i caixes d’estalvi, el Govern Espanyol i el goovern autonòmic, els partits polítics parlamentaris, els sindicats grocs, les ETT’s, els INEMs i demés organismes de Treball són els responsables de l’actual crisi capitalista que ha condemnat a més d’1 milió persones del País Valencià a l’atur; i a la resta, a una situació de precarietat laboral, sous mínims i contractes temporals. Una situació que, si més no, encara s’agreujarà més amb el nou projecte de Reforma Laboral impulsat per la patronal.
Davant d’aquet panorma de crisi social i ofensiva del capitalisme, els joves del País Valencià hem decidit organitzar-nos i assenyalar els culpables de la crisi, del capitalisme i de la seua misèria. És per això que s’han realitzat aquestes accions, perquè no estem disposats a patir les conseqüències d’una crisi que no hem generat, ni d’un model econòmic i social que no hem escollit.

Així, encoratgem als joves del País Valencià a organitzar-se per tal de construir una alternativa juvenil que aporte solucions als problemes als que els empresaris i els seus partits i sindicats ens han avocat.

Col·lectius Juvenils del País Valencià

trobadajuvenil@hotmail.com

www.1maig2010.blogspot.com