150 joves es manifesten a Canals sota el lema "Per la terra i pel treball"


Més de 150 persones es manifestaren el passat 1 de Maig a la localitat de Canals en la convocatòria realitzada per la Trobada de Col·lectius Juvenils del País Valencià.

La manifestació transcorregué pels principals carrers de Canals mentre els participants corejaven lemes com ara Per la terra i pel treball, a la vaga general, Valenciana o estrangera, la mateixa classe obrera o Accident laboral, terrorisme empresarial. Durant el recorregut es penjà una pancarta a la seu de Comissions Obreres amb el lema Els vostres pactes, les nostres misèries.

Mentre avançava la manifestació es repartiren més 500 octavetes on es reflectien les principals reivindicacions dels manifestants, entre les que destaquen la denúncia de l’actual estat de la situació socio-laboral i estudiantil dels joves valencians.
La manifestació acabà amb un acte polític on es realitzaren 2 parlaments. El primer parlament es va fer en nom de tots els col·lectius convocants i el segon el van realitzar de manera conjunta un portaveu de l’Assemblea de Joves de la Costera i de l’Assemblea de Joves Cremats de Xàtiva.

Trobada de Col·lectius Juvenils del País Valencià trobadajuvenil@hotmail.com