Si l'especulació és un negoci, el sabotatge dignifica


La nit del passat Diumenge, 13 de Gener, s'han realitzat accions a diferents immobiliàries de 4 barris d'Elx. D'aquesta manera, l'assemblea de Maulets ha volgut demostrar la seua solidaritat amb els dos companys d'Alacant acusats de siliconar immobiliàries i que se'ls demana una multa de fins 16.000 euros. Una petició fiscal totalment desproporcionada, que respon a un nou intent de descoratjar les lluites populars mitjançant la repressió i criminalització.

Emplacem les joves d'Elx i de la resta dels Països Catalans, a continuar les accions de sabotatge contra empreses mafioses, a continuar okupant habitatges i Centres Socials, a seguir assenyalant públicament els culpables de la nostra precarietat. I a demostrar, un cop més, la nostra solidaritat amb cada persona agredida o represaliada per les forces d'ocupació.

Hem de ser conscients que la inaccessibilitat de l'habitatge mai es resoldrà amb la construcció de vivendes de protecció oficial, ni amb ajudes al lloguer. Només posarem fi a les desigualtats amb l'abolició de la propietat privada, i sols amb la nostra lluita, ferma i tenaç, farem trontollar els ciments del capitalisme.

Ja estem fartes de les seues molles, volem el pà sancer!





1 comentaris:

Anònim ha dit...

Tota la solidaritat pels joves del Sud