Mobilització contra el tancament de TV3: PROU AGRESSIONS AL CATALÀ


Dissabte, 19 de Gener, a la plaça de l'Ajuntament d'Alacant.
A les 18:00 h.


Autobusos gratuïts des d'Elx d'ACPV:
Ixiran del Passeig de l'Estació (antiga font de la Glorieta) A les 16:30. Reserveu plaça al 96 542 09 31 (tlf Casal Jaume I)

El passat 9 de desembre, la Generalitat Valenciana posava fi al seu setge a les emissions de televisió en català al sud dels Països Catalans.

Més enllà de valorar la qualitat dels continguts dels canals de la Corporació Catalana de Ràdio i Televisió o el caràcter idiotitzant dels mitjans de comunicació de masses, considerem que les emissions de TV3 al País Valencià són una eina de normalització lingüística i nacional que supera les barreres artificials que l'anomenat "estat de les autonomies" ens imposa. Això és el que ha volgut eliminar el Partit Popular.

Però aquesta dinàmica de negació cultural i nacional no és protagonitzada únicament pel partit conservador. El PSOE resulta igual de responsable en el tancament de TV3, ja que no podem oblidar que és el Ministeri d'Indústria, amb el principatí Joan Clos al capdavant, qui té les competències respecte a la regulació de l'espai audiovisual. En qüestions d'estat, i la catalanitat del País Valencià ho és, els dos grans partits espanyolistes han demostrat que van del bracet.

Per tot açò, des de Maulets, Sepc i Endavant (OSAN) us emplacem a totes a defensar el dret a la llibertat d'informació i d'expressió i a defensar el dret del País Valencià i els Països Catalans a desenvolupar-se lliurement, sense agressions espanyolistes.

Sindicat d'Estudiants dels Països Catalans (SEPC)
Maulets, el jovent independentista revolucionari
Endavant, organització socialista d'alliberament nacional