Concentració contra el racisme a Crevillent

Concentració: NO al racisme, NO al feixisme
Crevillent per la unitat de les treballadores!

Dissabte 11 d'Octubre
19:00 hores. Passeig Fontenay.


Actuació musical amb Pito Karcoma

Convoquen: JCE (m-l), PCE (m-l), Ciudadanos por la república PV, PCE, EU, Colla Ecologista el Campanà, Carrers del Món, Endavant i Maulets.


Els col·lectius i organitzacions signants volem mostrar la nostra total repulsa a la manifestació que sota el lema "contra la inmigración" convocà el partit d'extrema dreta Alianza Nacional en Crevillent.

Unim les nostres veus contra aquest vergonyós acte que tracta d'incitar al racisme i la xenofòbia. Convidem a la reflexió de per què l'ajuntament de Crevillent i Subdelegació de govern a Alacant permeteren aquesta manifestació que atempta contra la convivència pacífica i enriquidora entre treballadors.

Som antirracistes i antixenòfobs i ens declarem obertament tolerants i a favor de la integració dels i de les companyes immigrants que conviveixen amb nosaltres i als quals considerem ciutadans i ciutadanes de ple dret.

Nosaltres, igual que ells i elles, també som víctimes d'aquest sistema deshumanitzat que ara, més que mai, entra en profunda crisi. És per això que hem de recordar que tots i totes som explotades per les classes dominats per al seu propi profit. En el cas dels i de les immigrants és més greu encara aquesta agressió ja que no se'ls ha reconegut plenament tots els drets perquè puguen ser explotats per individus mafiosos i sense escrúpols.

No ens deixem enganyar per partits feixistes com A.N. la il·legalització del qual demanem, ni per la resta de legislacions sobre immigració que argumenten com sempre que la culpa la té l'immigrant.

Contra el racisme i la xenofòbia: solidaritat i unitat popular.