Maulets i Tortuga 'desinfecten' de militars espanyols la fira EducaempleaL'acció l'han dut a terme davant un estand promocional que el Ministeri de Defensa havia instal·lat a la Fira Educamplea que es realitza aquests dies a IFA.

Membres del grup antimilitarista Tortuga i de Maulets han dut a terme una acció conjunta a la Fira Educaemplea per denunciar la promoció que l'exèrcit espanyol feia durant la fira 'Educaemplea' davant centenars de joves. Els activistes van 'desinfectar' de manera simbòlica l'estand de l'exèrcit espanyol, vestits amb bates blanques i màscares, van precintar l'estand, 'aïllant el virus militar' al mateix temps que repartien díptics amb el lema 'Perill, Virus Militar' on explicaven els perills de la doctrina militar i mostraven una pancarta on es podia llegir 'Tria el teu futur: Obeir i Callar o Pensar i Actuar'.

Durant més de mitja hora el membres de Tortuga i Maulets van mantenir 'aïllat' el virus, el temps que van tardar en arribar els efectius de la policia. En aquest moment l'acció es va traslladar fora del recinte acompanyats de molts dels joves que visitaven la fira i que van corejar els eslògans contra l'exèrcit espanyol i la policia.