L'Esquerra Independentista convoca a manifestar-se a València el proper dissabte 16 d'abril


LLÍRIA 12:00h DES DE L'ESTACIÓ DEL METRO MANIFESTACIÓ JUVENIL
(organitzada per CAJEI i Maulets)

VALÈNCIA 17:30h A LES TORRES DE QUART
Acte polític unitari de l'Esquerra Independentista

VALÈNCIA 18:00h DES DE LES TORRES DE QUART
Manifestació unitària de l'Esquerra Independentista

  EL ROMANÍ 21:30 CAMP DE FUTBET
 Concert Jove per la diada nacional
"Construïm la unitat popular, construïm els Països Catalans"
Amb motiu de la Diada del 25 d'Abril, milers de persones eixim als carrers de la nostra benvolguda València per reivindicar un futur lliure i digne de Salses a Guardamar i de Fraga fins a Maó. Aquest anhel és si cap més fort enguany perquè, objectivament, les nostres condicions de vida com a persones treballadores, i com a majoria social, han empitjorat.

La reforma laboral, la retallada de les pensions, la reducció de la despesa en educació, sanitat i serveis socials,... en definitiva l'aprofundiment en la via neoliberal, dibuixa un panorama de precaritetat, explotació, i misèria pel conjunt de la classe treballadora i la resta de classes populars.
L'estat espanyol, a l'igual que la resta d'estats de la Unió Europea, ha imposat unes dràstiques retallades en els nostres drets socials. El fet que aquestes dures mesures hagen vingut imposades sense tindre en compte l'opinió de la població a la qual anaven adreçades denota el caràcter antidemocràtic d'aquestes institucions. Ras i curt, es premien els interessos de la banca i les grans empreses sobre els del poble.