Accions de suport als dos joves d'Alacant

Ja fa un any que l'opressió espanyola pesa sobre la vida dels nostres companys, Enric i Robe, un any que la incertesa de com serà aquell judici tan esperat que s'allarga lentament – al final serà al febrer- i la por, és clar, sota aquella amenaça injusta i opressora: huit mil euros per a cadascú pel contingut polític de l'acció.

Simplement van posar pegament en els panys de dos immobiliàries i van expressar el seu rebuig cap a un mercat de l'habitatge angoixant, que impedeix gaudir de la vida a la gent amb un mínim de dignitat.

I tant que hi ha un contingut polític en aquesta acció! És la ràbia dels sotmesos al poder de l'estat, i és la única política que respon als interessos populars, de la base social, i l'única manera de canviar les regles del joc. Per això en solidaritat amb els nostres companys i com a mostra que no ens podran parar mai, malgrat totes les seues repressions, este cap de setmana han sigut boicotejades huit immobiliàries més.

Demanem l'absolució dels dos joves alacantins perquè creiem que manifestar el rebuig i lluitar contra un sistema que té al seu abast tots els mitjans possibles per a la seua reproducció, inclús aquells que poden destruir als qui se li oposen, és completament legítima. Huit immobiliàries a Alacant, i moltes més a tots els Països Catalans, sabotejades amb el lema “Si l'especulació és un treball, el sabotatge dignifica”, lema que encara està penjat a l'eixida d'Alacant cap a Alcoi. Tot açò demostra que el jovent independentista i revolucionari continua lluitant per assolir allò que ens pertany, que pertany a tothom, i per a assolir-ho hem de lluitar sense fi contra aquells que s'apropien de la riquesa, de les infraestructures necessàries per a la vida i de la terra.