El jovent no cedeix davant el PsoE i la policia

L'Ajuntament d'Elx, i el seu regidor de Via Pública, José Manuel Sánchez Asencio del PsoE, han tornat a impedir la realització d'una performance i una paradeta informativa a la Plaça de les Flors. Pretenen evitar que denunciem públicament l'especulació urbanística i la repressió que pateix el jovent a les nostres comarques. Dos joves d'Alacant s'enfronten a 16.000 € de multa, l'únic delicte que han comès és el de lluitar per una vivenda digna i per assenyalar els especuladors, autèntics culpables de la pujada de preus dels habitatges. Ara des de l'Ajuntament i des de subdelegació de govern se'ns nega el dret de concentració.

Aquesta vegada, però, han sigut més clars en les seues raons: la policia local d'Elx ha intervingut a la regidoria, pressionant les funcionàries per a que no concediren el permís. Aquest greu fet, demostra que la separació de poders és totalment inexistent a un estat espanyol que s'autoanomena demoràtic i de dret.

Mentre els cossos policials i l'administració arremeten contra els joves que tracten de defensar els seus drets, la permisivitat i complicitat amb els especuladors, mafiosos i criminals, és absoluta.

La concentració, la performance i els parlaments es realitzaran aquest Dissabte, 9 de Febrer al Parc 1er de Maig a partir de les 11:00 hores. Només la tenaç insistència del jovent, coneixedor del caràcter antidemocràtic de les institucions que ens governen, aconseguirà superar totes les trabes imposades pels repressors.

Us emplacem a totes a defensar el nostre dret a un habitatge digne, a lluitar contra l'especulació i a fer front la repressió.
Els seus judicis polítics mai ens aturaran!

Maulets, el jovent independentista revolucionari
Assemblea d'Elx